در حاشیه چهارمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل ،شرکت پتروشیمی اروند تفاهم نامه و قراردادهایی به ارزش بیش از ۶ هزار میلیارد ریال در راستای خلق ارزش و افزایش بهرهوری بزرگترین زنجیره کلر و پی وی سی خاورمیانه با شرکتهای داخلی به امضاء خواهند رساند .
مدیر تدارکات شرکت ملی حفاری گفت: افزون بر ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سفارش کار برای ساخت و خرید قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت امسال به سازندگان، تولیدکنندگان و دانش بنیانهای ایرانی اعطا شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت با تأکید بر لزوم استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان برای افزایش تولید از سناریوهای این شرکت برای ارقام تولید روزانه ۴.۶، ۵.۷ و ۶.۵ میلیون بشکه نفت یاد کرد.
مدیر مهندسی فروش شرکت نفت و گاز سرو با اشاره به اینکه کاتالیستهای نفت و گاز سرو، تاکنون بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار باعث صرفه جویی ارزی در کشور شده افزود: در کنار اینها ما موفق شدیم که ظرف دو سال گذشته به بازارهای خارجی دسترسی پیدا کنیم.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری گفت: وزارت نفت بیش از ۳هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۹۵ میلیون دلار با شرکتهای دانشبنیان برای ساخت تجهیزات صنعت نفت و داخلیسازی آنها قرارداد امضا کرد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در آستانه سالروز پیروزی انقلاب از سه شرکت دانشبنیان بازدید کرد و همزمان با آن دستاورد یکی از این شرکتها شامل دستگاه حفاری چاههای نفت و گاز به شرکت ملی حفاری تحویل شد.
تجهیز سانتریفیوژ دکانتر که برای این شرکت ها در صنایع پتروشیمی خصوصا در شرکت های تابعه هلدینگ خلیج فارس کار ساخت و تحویل آن را انجام دادیم تقریبا با ۵۰درصد صرفه جویی ارزی تحویل این شرکتها شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از همه شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه تجهیزات سامانه هوشند سوخت، برای تکمیل فرآیند بومیسازی تجهیزات این سامانه دعوت کرد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی گچساران با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان نقش مهمی در زمینه تامین قطعات مورد نیاز پتروشیمی دارند گفت: شیر اطمینان خطوط بخار این مجتمع که به عنوان یک سوپاپ اطمینان عمل می کند از سوی یک شرکت دانش بنیان ایرانی ساخته شده است.
کمپرسور لیکوئید رینگ و سانتریفیوژ های دکانتر، دو تجهیز خیلی مهم و کلیدی در تولید پی وی سی(PVC) بوده و قلب واحد پی وی سی ما هستند و ما با توان و دانش داخلی آن را بومی سازی کردیم.
صنعت نفت کشور در رابطه با تولید بار اول اقلام راهبردی زمینه خوبی را برای دانش بنیانها فراهم کرد و تجهیزات خوبی بومی سازی شد، تکنولوژی آن به دست آمد و در داخل کشور ساخته شد و الان در صنایع نفتی مان مورد استفاده قرار میگیرد و حتی در زمینه پالایشگاه فراسرزمینی یا پتروشیمیهای روسی از تجهیزات و کاتالیستهای ایرانی استفاده میشود.
۱۶ تفاهم نامه بین شرکت پخش و پالایش و شرکت های دانش بنیان با هدف افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت، همکاری با شرکتهای خودروسازی برای تولید خودروهای دوگانهسوز و ارتقا کیفیت و مدیریت مصرف سوخت امضا شد.
رییس مرکز تهران شرکت پژوهش و فناوری با تاکید بر توان بالای این شرکت در تولید دانش، حمایت از ایده های نو و رفع نیازهای صنعت پتروشمی گفت: آماده همکاری با پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان هستیم.
شبکه تبادل فناوری برای تجاری سازی محصولات و فناوریهای شرکتهای دانشبنیان و نانویی فعال در صنایع مرتبط با فعالیتهای گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و همافزایی توان شرکتهای دانش بنیان در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با این گروه بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
مدیرمالی شرکت پتروشیمی اروند با تاکید بر استفاده از توان داخل در رفع نیازهای شرکت، تاکید کرد: پتروشیمی اروند به یک شرکت تماماً ایرانی تبدیل شده و علاوه بر عرضه محصولات خود با اولویت شرکتهای داخلی، در بهره گیری از شرکتهای دانش بنیان ایرانی سرآمد صنعت پتروشیمی کشور است.